Kalas

Något som jag nästan hade glömt bort idag var ju att Carolina fyllde år, hela 12 år! Så det blev en snabb sväng till coop runt halv två och köpa present, och det är ju absolut inte det lättaste att hitta något på coop till en tolvåring! Men en parfym blev det iallafall och marabou choklad hjärtan, uppskattat av födesledags barnet.

Gott fika blev vi bjuna på, allihop! Casper sov nästan hela kalaset men hann han med en bit tiger kaka han med! Och vi andra mumsade kladdkaka, squash kaka, tårta och massa annat gott! Satte sig fint i magen. :)
J
ag och Casper blev kvar ett tag då Rickard och mina bröder åkte iväg på fotbollen, lekte lite med Terje och snackade skit med Kattis. Kom även hem därifrån med lite kläder till Casper, i storlek 86-92. Ett tag kvar dit men han ska ju bli så stor en dag också, tänka sig..

Nu är vi precis hem kommen till Norrboda iallafall, Casper har tagit sig en sov sväng i vagnen. Dock får han inte sova så länge eftersom vi har en lååång bilfärd mot Matfors framför oss sen! Men han har inte sovit så mycket idag så en tupplur nu skadar definitvt inte, då hade det bara blivit gnäll annars.

Ska ta och gå igenom packningen ännu en gång, se så vi inte har glömt något. Men alltid brukar det vara nåt ändå, spelar ingen roll hur många gånger man dubbel checkar.

Ikväll lär det nog inte bli fler uppdateringar, men imorgon är jag tillbaka igen! Ha det så bra så länge.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0