7 månader!

Passar på att göra ett litet inlägg medans lill hjärtat sover ute i vagnen. :)
Inviger babyvakterna idag också, spännande! ;-)

Idag blir han hela 7 månader, mammas älskade hjärta! Kan inte fatta att tiden går så fort, det är ju sjukt! Som tur är så är jag ledig nästan dubbelt så länge till, eller ännu mer. Har sökt dagisplats till Casper från och med första augusti nästa år. Mamma ledigheten tar ju slut den 28 juni, men eftersom dom har stängt hela juli så tar dom inte in några inskolningar i juni så då väntar vi till augusti istället, så har vi hela sommaren på oss att mysa!

Men det är långt kvar till dess och långt kvar till sommaren, innan den kommer ska vi minsann njuta av Caspers första vinter och åka pulka och mysa i snön! Jag gillar faktiskt vintern, det är ju så mysigt att vara ute när det är lagoma grader och när det är kallt så kan man ta med sig varm choklad och bullar, åååh så gott!

Hösten skulle man kunna skippa tycker jag, det är bara kallt och blåsigt och allmänt ruggigt! Uscha, hösten gillar vi inte! Hoppa över hösten och förläng sommaren istället, för de 4 vinter månaderna vi har klarar vi oss med utmärkt! Mer sommar och lagom vinter. :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0