Promenad

Hade planer på att åka in till stan idag och började gå mot bussen med barnvagnen men kom på efter vägen att vi skulle bli tvugna att ta bussen hem igen eftersom bilstolen inte var i bilen med mamma så då fick vara! :) Tog en promenad istället och började gå för att gå runt broarna men då mötte jag istället en gammal jobbar kompis från service huset där jag var i somras så surrade en stund med henne och gick därefter och surrade med evelina en sväng också.
Men det blev ändå en rätt hyfsad lång promenad och vi var ute cirka 2 timmar i sträck med ett lunch uppehåll på dannes! Så skönt att få komma ut :-) Casper sover fortfarande! :o Har sovit sen tio imorse nu ..

På vägen hem till mamma och pappa igen så gick vi iallafall förbi lägenheten också och precis då kom postbilen, timing! ;) Och han hade till min lycka ett brev med fotografierna från lenar bild! =D Såååå fina. Ska scanna in dom till datan imorgon på pappas jobb så ni får se också. :) Skönt att få ha något annat än sitt eget leg i bildfickan i plånboken. :p



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0