Äntligen hemma!

Ja, nu är vi äntligen hemma efter en sisådär 12 timmar! Mesta dels har vi ju suttit i bilen men vi hann med europas största intersport, babyproffsen och besöka susanne&tomas också! Så dagen har varit bra, trots förlusten vi fick åka hem med.

Tänkte sumera matchen lite mer nogrant här och nu :) Första halvlek spelade gif på riktigt bra och där fick vi faktiskt ut umeås väldigt fula målvakt också som gick ut och kapade en spelare i friläge. Rött kort och goodbye! Straffen missade vi dock men sånna smällar får man ta. Så i halvlek stod det 0-0 och i andra gick vi in med 11 spelare medan umeå fick nöja sig med sina 10 som tyvärr räckte för dem. Gif tappade kontrollen lite och det blev inte mycket spel alls utan mest krig. Kort på kort och krig på krig, dock var det umeå som fick kort (tack och lov). Men dom spelade ju verkligen fult, inget snack om saken! Umeå fick världens läge när vi tog upp en back och gjorde mål. Direkt därpå gjorde gif 1-1 men det var bara i sista sekunderna så det var tyvärr för sent! :( Menmen, bra spelat och idag var ni bäst!

Nu funderar jag starkt på att åka in och hämta emil med pappa innan vi ska se på ensam mamma söker på tv3 play. Sedan väntar sängen, jobb imorgon.