Midsommar

Jag skämtar inte om jag säger att jag varit med om min värsta midsommarafton någonsin. Dagarna och nätterna på max har under alla år i stort sett varit stendöda, men inte inatt inte! Det var fullt ös hela tiden, en i drive, två i kassa och två i kök. En enda av 5 pers fick gå på rast, jag hade 2 och en halvtimmes bilkö i drivern utan back. Döda mig! Malin var iallafall snäll och bytte av mig till slut så jag åtminstone fick byta station och stå i kassa halva mitt pass. 6:15 imorse kunde vi gå hem! Ja, behöver jag säga mer?

Nu har jag precis vaknat och jag och mattias ska snart iväg till mamma och pappa och äta greksik middag =) Mums! Innan ska vi plocka upp linus och jennifer också. Sen ska jag iväg och jobba natt, igen!

Imorgon får mattias hjälpa mig att komma upp eftersom jag måste ställa om på dygnsrytmen då mitt sommarjobb på service börjar på måndag ;) 7-15, here we go! : D

Hare!


Kommentarer
mia

Hej hej

Den nya gratissidan har kommit. Tillskillnad mot alla andra kan du här få presentkort på Gina Tricot + massa annat.Jättelätt att värva och helt gratis.

Gå in här

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=3851

2009-06-22 @ 10:14:39
URL: http://vimsigavesslan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0