Te <3

Godkväll på er allihopa :)

Ledsen att jag inte uppdaterat något tidigare idag men jag har haft fullt upp hela dagen :) Har bland annat varit och klippt mig och gjort folieslingor! Fick reda idag på att vi skulle knäppa klasskort den nionde så det fick bli en panik bokning. Och till min hjälp så hade jag min älskade mormor som lånade ut pengar till mig för att jag skulle kunna göra det idag :) Sedan fick det bli en sväng på stan också. Köpte en enkel svart tröja, långärmad och tight :) Också ett lila linne!=D Bra köp ;)

Det fick bli två bussen hem. Då jag kom hem började jag genast att plocka lite. Tog in posten, diskade undan all disk, gick ut med soporna och åkte ner till ica och lämnade tillbaka filmen som jag hyrde igårkväll. Sedan blev det inte så mycket mera gjort här hemma!

Åkte till johanna i bosvedjan runt sex tiden ikväll. Vi tog oss en liten promenad och fikade lite tillsammans med hennes släkting. For hem igen vid 9 tiden och kom hem vid kvart i tio. Började plocka lite igen här hemma! Haha. Har nu hunnit med att städa rummet, bädda rent sängen med nytt påslakanset och vikt tvätten :) Tänkte väl köra igång en vit tvätt innan jag går och lägger mig sen också!

Måste säga att jag känner mig stolt efter allt det som jag hunnit med idag!=)

Nu ska jag dricka med blåbärs te sedan är det nog dags att börja tänka på refrängen..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0